Restaurant Nunti

Noi organizam nunta la care ati visat in sectorul 5, zona 13 Septembrie/Petre Ispirescu
ORGANIZAM

Nunti de poveste

Evenimentele importante din viata dumneavoastra trebuie sa fie desprinse din poveste, asa ca ne ocupam de toate detaliile pentru ca orice nunta organizata in cadrul restauranului nostru sa fie asa cum ati visat-o. Va punem la dispozitie doua saloane cu capacitate de 20-80 de persoane, respectiv 60-140 de persoane. De asemenea, oferim o multitudine de avantaje pentru ca mirii, impreuna cu invitatii, sa se bucure de confort si servicii de calitate.

VEZI MAI MULTCamera matrimoniala inclusa


Inchiriere camere invitati


Aranjamente si ornamente


Personal ospitalier

Calitatea serviciilor este cea care ne defineste intotdeauna si pe care o oferim tuturor clientilor ce trec pragul restaurantului nostru.

Fie ca nunta dumneavoastra este grandioasa sau ceva mai restransa, noi asiguram personal ospitalier pe toata perioada evenimentului. Cu o experienta demna de laudat, ospatarii nostri va stau la dispozitie pentru ca mirii impreuna cu invitatii sa se bucure de petrecere si buna dispozitie.


Confort deplin

Pentru ca mirii, impreuna cu invitatii lor, sa se bucure de confort deplin, va asiguram ca fiecare salon dispune de aer conditionat.

Este foarte important pentru noi ca toata lumea sa-si aduca aminte cu drag de evenimentele organizate in cadrul restaurantului nostru. De aceea, saloanele sunt dotate cu aparate de aer conditionat ce asigura temperatura optima pe parcursul intregii nunti.


Aranjamente si ornamente

Aranjamentele si ornamentele meselor completeaza perfect cadrul elegant si rafinat al salonului de eveniment, ales de dumneavoastra.

Decoram cu aranjamente si ornamente de bun gust salonul in care nunta dumneavoastra are loc. Personalizam cadrul de poveste al nuntii in functie de preferintele mirilor, oferind aranjamente pentru mese si scaune, dar si ornamente florale menite sa infrumuseteze masa de prezidiu si mesele invitatilor.

“Restaurantul Casa Banil te face sa te simti ca acasa: local cochet; mancare ca la mama acasa; personal de calitate; servicii ireprosabile; curatenie exemplara. Felicitari intregii echipe!“

Victoria Covaci

“Am avut in luna Februarie cununia la aceasta locatie si o recomand cu mult drag. Personal amabil si mereu atent, decor echilibrat si primitor, mancare delicioasa!“

Sonia Gheorghe

“Cea mai minunata locatie pentru un eveniment de neuitat! Nota 10 pentru toate serviciile oferite!“

Paula Artenie


Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu toate noutatileAdresa

Str. Petre Ispirescu,
Nr. 95, Sect. 5
Bucuresti


Program

L-V: 10.00 – 24.00
S: 10.00 – 24.00
D: 10.00 – 24.00