Meniu nunta

Organizam nunti in sector 5, zona Petre Ispirescu /13 Septembrie.
UN MENIU PENTRU

O nunta ca in povesti

Mirii trebuie sa-si aduca aminte intotdeauna de ziua nuntii lor ca de cea mai frumoasa zi din viata. De aceea, ne ocupam in detaliu de toate aspectele pentru ca evenimentul sa fie un succes deplin. Punem la dispozitia dumneavoastra doua variante de meniuri la preturi avantajoase. In plus, cuplurile care aleg sa organizeze nunta intr-unul din saloanele noastre beneficiaza de o camera matrimoniala gratuita, dar si de aranjamente si ornamente incluse deja in pret.

VEZI MAI MULTZona 13 Septembrie


Personal ospitalier


Confort si buna dispozitie


Meniu Silver

Meniul Silver este ideal pentru orice nunta, deoarece este un meniu bogat si accesibil ca pret.

Bucatarii nostri gatesc pentru miri si invitati cele mai delicioase preparate, cu ingrediente proaspete, bine alese. Cat despre bauturi, open bar-ul inclus in pret este la dispozitia dumneavoastra pe durata intregului eveniment.

Pret: 260 Lei


VEZI MAI MULT

Meniu Gold

Daca va doriti ca invitatii vostri sa se bucure de un meniu gustos, cu preparate alese si un plating care sa ii uimeasca, atunci meniul Gold este perfect.

Meniurile de nunta includ patru feluri de mancare, iar in ceea ce priveste bauturile, open bar-ul inclus in pret este la discretia dumneavoastra pe toata durata evenimentului. De asemenea, venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte si preturi accesibile.

Pret: 280 Lei


VEZI MAI MULT

Meniu Platinum

Stim cat de importanta este alegerea locatiei pentru nunta dumneavoastra si de aceea va punem la dispozitie restaurantul nostru invaluit in eleganta si stil.

Pe langa saloanele ideale pentru acest tip de eveniment, meniul de nunta Platinum este menit sa satisfaca gusturile oricarui invitat, preparatele fiind gatite de bucatari priceputi. De asemenea, aceasta oferta de meniu nunta are inclus in pret open bar, aranjamente si ornamente, dar si o camera pentru miri.

Pret: 295 Lei


VEZI MAI MULT“Restaurantul Casa Banil te face sa te simti ca acasa: local cochet; mancare ca la mama acasa; personal de calitate; servicii ireprosabile; curatenie exemplara. Felicitari intregii echipe!“

Victoria Covaci

“Am avut in luna Februarie cununia la aceasta locatie si o recomand cu mult drag. Personal amabil si mereu atent, decor echilibrat si primitor, mancare delicioasa!“

Sonia Gheorghe

“Cea mai minunata locatie pentru un eveniment de neuitat! Nota 10 pentru toate serviciile oferite!“

Paula Artenie


Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu toate noutatileAdresa

Str. Petre Ispirescu,
Nr. 95, Sect. 5
Bucuresti


Program

L-V: 10.00 – 24.00
S: 10.00 – 24.00
D: 10.00 – 24.00