Restaurant Botez

Pentru cei ce isi doresc un botez magic, ne pot gasi in zona Petre Ispirescu /13 Septembrie
ORGANIZAM

Botezuri cu dichis

Crestinarea unui nou-nascut este prilej de fericire si entuziasm pentru orice parinte, iar acest eveniment trebuie sarbatorit cum se cuvine. Pentru ca prima petrecere din viata micutului dumneavoastra sa fie perfecta, noi punem la punct toate detaliile pentru a avea parte de un botez desprins din basme. Daca va doriti un botez fastuos, puteti alege salonul Grande cu o capacitate de 60-140 de persoane, iar pentru o petrecere mai restransa, alaturi de cei apropiati, salonul Intime este cel mai potrivit, putand gazdui 20-80 de persoane.

VEZI MAI MULTCamera pentru bebelusi


Inchirieri camere invitati


Aranjamente si ornamente


Personal ospitalier

Cei ce aleg sa organizeze botezul bebelusului intr-un cadru elegant si rafinat, dar totodata sa beneficieze de servicii de calitate, pot opta cu incredere pentru restaurantul nostru.

Punem la dispozitia dumneavoastra ospatari cu experienta vasta in domeniu, pe parcursul intregii petreceri a micutului. Indiferent de numarul de invitati, personalul nostru este indeajuns de numeros si bine pregatit pentru ca parintii impreuna cu invitatii sa se bucure de petrecere si buna dispozitie.


Confort deplin

Confortul clientilor care aleg sa marcheze momentele importante din viata lor, la restaurantul nostru, este aspectul de care ne ocupam cu mare grija. De aceea, aparatele de aer conditionat sunt nelipsite.

Pentru ca parintii, impreuna cu invitatii, sa aiba parte de confort deplin pe durata intregului eveniment, saloanele restaurantului nostru sunt dotate cu aparate de aer conditionat ce asigura temperatura optima. Ne dorim ca fiecare client care ne trece pragul sa-si aduca aminte cu drag de momentele petrecute la noi si de serviciile de calitate.


Aranjamente si ornamente

Va punem la dispozitie aranjamente si ornamente de bun gust, alese in functie de preferintele dumneavoastra, menite sa completeze designul elegant al saloanelor.

Salonul ales pentru a sarbatori botezul micutului dumneavoastra va fi decorat cu aranjamente si ornamente. Personalizam cadrul in care se va desfasura petrecerea de botez in functie de preferintele dumneavoastra, oferind aranjamente pentru a imbraca cu stil mobilierul si ornamente florale pentru infrumusetarea meselor.

“Restaurantul Casa Banil te face sa te simti ca acasa: local cochet; mancare ca la mama acasa; personal de calitate; servicii ireprosabile; curatenie exemplara. Felicitari intregii echipe!“

Victoria Covaci

“Am avut in luna Februarie cununia la aceasta locatie si o recomand cu mult drag. Personal amabil si mereu atent, decor echilibrat si primitor, mancare delicioasa!“

Sonia Gheorghe

“Cea mai minunata locatie pentru un eveniment de neuitat! Nota 10 pentru toate serviciile oferite!“

Paula Artenie


Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu toate noutatileAdresa

Str. Petre Ispirescu,
Nr. 95, Sect. 5
Bucuresti


Program

L-V: 10.00 – 24.00
S: 10.00 – 24.00
D: 10.00 – 24.00